Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΟΓΧΗ

Συγκεντρώσαμε για τους επισκέπτες του logxi.com μερικές από τις καλύτερες, νέες και όχι μόνο, κυκλοφορίες βιβλίων για τον Φεβρουάριο και σας τις παρουσιάζουμε.                           
Δύο μνημειώδη - τετράτομα έργα για το 1821: η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ του Κωνσταντίνου Σάθα και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Σπυρίδωνος Τρικούπη.                        
Το νέο βιβλίο για τις σταλινικές θηριωδίες ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.
Σημαντικά ιδεολογικά και πολιτικά βιβλία όπως: Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ του Κάρλ Σμιτ, ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ του Παναγιώτη Κονδύλη, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ, ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ του Μάνου Μεγαλοκονόμου, Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ του Δημήτριου Πάνου, Ο ΑΣΤΟΣ του Ζόμπαρτ Βέρνερ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΙΤΛΕΡ του Henrik Eberle, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ του Γιάννη Κολοβού.                      
Τρία μυθιστορήματα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα:  ΣΑΛΑΜΙΝΑ του Χαβιέρ Νεγρέτε, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  του Μάσιμο Μανφρέντι, 300 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ του Andrea Frediani, η επανέκδοση του βιβλίου ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ  του Άρη Μπουλούκου, ένα λεύκωμα για το έπος του ’40 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ του Θεόδωρου Δημόπουλου και τέλος  Η ΑΦΕΛΗΣ ΕΛΛΑΣ του Νικόλαου Σοϊλεντάκη και το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ του Κωνσταντίνου Τσοπάνη.                       
:: δείτε εδώ περισσότερα και παραγγείλτε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν on-line ::

Δεν υπάρχουν σχόλια: