Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ


2/2/2011
Ο ΟΑΕΔ δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς ;-) σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2011 επιτέλους ανακοινώνονται τα αποτελέσματα με τους τελικούς πίνακες μοριοδότησης και τις θέσεις που 2643 για το έτος 2008 (!).                           
Διαβάστε το δελτίο τύπου στο http://news.disabled.gr/?p=36420 και επειδή οι ειδήσεις τρέχουν συνεχής ενημέρωση γίνεται από το http://news.disabled.gr/ και βέβαια από το http://www.disabled.gr/ που ενημερώνονται συνεχώς.                     
Πρόταση για τη σύσταση ταμείου για την κοινωνική οικονομία από την υπουργό εργασίας http://news.disabled.gr/?p=36392                                      
Απροσπέλαστα άμεσα μαζικών μεταφορών στους ανθρώπους με αναπηρίες http://news.disabled.gr/?p=36368 κάτι που φαίνεται πως όλοι το έχουν ξεχάσει και ασχολούνται μόνο με τη δωρεάν επιβίβαση.          
Τι να κάνεις τις δωρεάν μεταφορές όταν αυτές είναι απροσπέλαστες;                 
Στην Ελβετία κοινωνικός λειτουργός ασελγούσε και σε βάρος παιδιών με αναπηρίες http://news.disabled.gr/?p=36410                                    
Οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Η. παρατείνονται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου http://news.disabled.gr/?p=36408                               
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και με θέμα, την ανανέωση καρτών ελεύθερης μετακίνησης των ΑμεΑ http://news.disabled.gr/?p=36406                                   
Περί αναπηρικών συντάξεων για μια ακόμη φορά στο http://news.disabled.gr/?p=36360 και κανένας δεν ασχολείται με την ουσία του προβλήματος:               
Το κόλπο έχει στηθεί από κρατικούς υπαλλήλους για να βγάζουν λεφτά από τους μαϊμού αναπήρους. Η αναπηρία είναι απλώς το επιχείρημα για να βγάλουν λεφτά οι γιατροί των υγειονομικών επιτροπών και μαϊμούδες ανάπηροι.                   
Φάρμακο για τον καρκίνο αναγεννά το νωτιαίο μυελό;                  
Διαβάστε σχετικά στο http://news.disabled.gr/?p=36356                       
Στην νομαρχία Πειραιά λειτουργεί γραφείο για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ http://news.disabled.gr/?p=36346                                   
Στο τραπέζι πάλι η κοινωνική οικονομία http://news.disabled.gr/?p=36313 και απ' ό,τι φαίνεται, δυσκολεύονται και δυσκολεύονται πάρα πολύ για να συμβάλουν στην οργάνωση της ανάπτυξης του μη κερδοσκοπικού τομέα                       
Ένα ενδιαφέρον κείμενο για την επιχειρηματικότητα βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/?p=36302 αν και επιχειρηματικότητα δεν γίνεται από τα πανεπιστήμια, τους πολιτικούς και την κυβέρνηση.              
Επιχειρηματικότητα γίνεται από τους επιχειρηματίες και όταν αναφερόμαστε στην κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες, τότε γίνεται από τους επιχειρηματίες που θα προκύψουν από αυτήν την κοινότητα.                            
Στο ίντερνετ και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν δημιουργηθεί πιάτσες αγοράς http://news.disabled.gr/?p=36300 το ζήτημα είναι το κατά πόσο αυτές οι πιάτσες μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά και για τους καταναλωτές αλλά και για τις επιχειρήσεις.                       
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: