Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Μια δύσκολη βδομάδα πέρασε, μια ακόμη πιο δύσκολη εβδομάδα περνάμε και το πιο πιθανό είναι πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι αφόρητες.                 
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια εθνικής αυταπάτης για να φτάσει η Ελλάδα στο σήμερα της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της κοινωνικής υποστήριξης και των κοινωνικών ασφαλίσεων. Δύσκολες εποχές μας περιμένουν...                  
Το http://www.disabled.gr/ και το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ συνεχίζουν ακάθεκτα:                      
Το φόρουμ http://www.disabled.gr/forum/ έχει αναβαθμιστεί και είναι έτοιμο τεχνικά τουλάχιστον και όλοι οι διάλογοι μεταξύ φόρουμ και χρηστών έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά.                    
Είναι ίσως το μοναδικό μέρος που μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για κάθε είδους απορία και να πάρετε αξιόπιστες απαντήσεις από έμπειρα και ψαγμένα μέλη.                     
Στο Disabled.GR έχει προστεθεί μια νέα κατηγορία με ενδιαφέροντα βίντεο στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?cat=195 και συνεχώς προστίθενται νέα βίντεο στη συλλογή.                
Επιδοτούνται οι εργοδοτικές εισφορές για 200.000 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης http://www.disabled.gr/lib/?p=34463                    
Μειωμένη συμμετοχή στα φάρμακα έχουν οι δικαιούχοι ΕΚΑΣ για το 2011 http://www.disabled.gr/lib/?p=34447                                   
Απαλλαγές φόρου για αναπήρους που θέλουν να αγοράσουν πρώτη κατοικία http://news.disabled.gr/?p=36765                                 
Βλαστοκύτταρα για τα εγκαύματα http://news.disabled.gr/?p=36761 ενώ ολοκληρωμένη κάλυψη των ειδήσεων για την επιστημονική έρευνα, τα βλαστοκύτταρα και τις γονιδιακές θεραπείες μπορείτε να βρείτε στο http://news.disabled.gr/?cat=121 που όμως πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά γιατί εκτός από τα μεγάλα λόγια των ερευνητών υπάρχουν και οι πολύ σοβαρές επιπλοκές.                   
Ενημέρωση για την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική οικονομία μπορείτε να έχετε από το http://news.disabled.gr/?cat=19 πού ενημερώνεται καθημερινά.                           
Εναρμόνιση των συντάξεων στη ζώνη του ευρώ με αύξηση των ορίων ηλικίας επεξεργάζεται η Ε.Ε. http://news.disabled.gr/?p=36657                                        
Οι ασθενείς αγοράζουν τα εργαλεία που χρειάζεται το νοσοκομείο για να τους χειρουργήσουν http://news.disabled.gr/?p=36645                                                      
Δύο νέα προγράμματα επιχορήγησης επιχειρήσεων βρίσκονται στο http://news.disabled.gr/?p=36579 και στο http://news.disabled.gr/?p=36577                                  
Στο http://news.disabled.gr/?p=36561 να βρείτε ένα δελτίο τύπου της τηλεοπτικής εκπομπής «έκτη αίσθηση» που βγαίνει εδώ και πολλά χρόνια από την ΕΡΤ3.                  
Αυτή η εβδομάδα είναι μία εβδομάδα με λίγα ελλείμματα αφού απεργούν οι γιατροί και δεν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός από τα προϊόντα της κατευθυνόμενης συνταγογράφησης και της μίζας.                     
Οι ειδήσεις από το μέτωπο των εξεγερμένων γιατρών είναι πολλές και μπορείτε να τις βρείτε όλες στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις ειδήσεις από το ημερήσιο τύπο.                             
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: