Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Το Disabled.GR άλλαξε και έχει νέο look

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες δουλειάς ο Σήφης (www.fractal.gr) ετοίμασε το νέο http://www.disabled.gr/ και πλέον είναι διαθέσιμο στους αναγνώστες του.                  
Τι νέο υπάρχει στο http://www.disabled.gr/;                  
Είναι πιο εύκολο στο γρήγορο διάβασμα.             
Με μια ματιά είναι δυνατόν ο αναγνώστης να βρει όλες τις νέες δημοσιεύσεις στη βιβλιοθήκη, στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ, στο http://news.disabled.gr/ και στο φόρουμ.                
Στη δεξιά στήλη υπάρχουν οι τελευταίες δέκα δημοσιεύσεις από το http://news.disabled.gr/ και οι τελευταίες δέκα δημοσιεύσεις από το φόρουμ                    
Οι φωτογραφίες πλέον εμφανίζονται πιο ορθολογικά κάτι που δίνει νέες δυνατότητες στα κείμενα και στην πληροφορία. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βίντεο.                   
Υπάρχουν δύο γραμμές μενού.                     
Στην επάνω γραμμή υπάρχουν οι βασικές κατηγορίες του http://www.disabled.gr/ ενώ στην κάτω οριζόντια γραμμή υπάρχουν οι θεματικές ενότητες της κάθε διαφορετικής περιοχής (βιβλιοθήκη ή ειδήσεις).                      
Η μηχανή αναζήτησης δουλεύει και δουλεύει πολύ καλά.               
Έχετε τη δυνατότητα για αναζήτηση με λέξεις κλειδιά στα χιλιάδες κείμενα που βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/ και στο http://news.disabled.gr/                
Επειδή είναι πολύ καινούργιο παιχνίδι θα ήθελα πάρα πολύ να κάνετε μερικές δοκιμές και θα μου πείτε τις αλλαγές που ενδεχομένως να χρειάζεται να γίνουν.                 

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το http://www.disabled.gr/ να είναι προσπελάσιμο (είναι σίγουρα) αλλά ταυτοχρόνως να είναι και εύχρηστο για ανθρώπους με διαφορετικές αναπηρίες ή ανικανότητες.                 
Στείλτε τις παρατηρήσεις σας στο admin@disabled.gr                        
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: