Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Epicenter *new show on Republic 100,3* [ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!]

EPICENTER on Republic 100.3              
Πολλές προσκλήσεις σε κάθε εκπομπή για τις συναυλίες της εβδομάδας…              
Join us at www.facebook.com/epicenter.radio.show            
www.republicradio.gr                
Epicenter Radio Show με τον Παύλο Ιωαννίδη & Μιχάλη Φιδάνα…             
To Republic 100,3 φιλοξενεί κάθε Κυριακή (20:00-22:00), το “Epicenter”, μια νέα εκπομπή με επίκεντρο τις συναυλίες της Θεσσαλονίκης.             
Την παραγωγή αναλαμβάνουν ο Παύλος Ιωαννίδης και ο Μιχάλης Φιδάνας.            
To Epicenter είναι μια νέα ραδιοφωνική πρόταση, αφιερωμένη στις συναυλίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αναφορές σε σημαντικές συναυλίες εκτός.           
Μια ενημερωτική εκπομπή που ασχολείται με τις συναυλίες της εβδομάδας και αποτελείται κυρίως από μουσική, αναφορές συναυλιών και νέα περιοδειών, διανομή προσκλήσεων σε ακροατές, νέα συγκροτημάτων και δισκογραφικών κυκλοφοριών και επιλεκτικές συνεντεύξεις μουσικών.            
Το επίκεντρο της εκπομπής είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη όλων των εναλλακτικών συναυλιών της πόλης μας.          
Το Epicenter αναζητά την συμμετοχή του συναυλιακού κοινού και ενδιαφέρεται για τις συναυλιακές εμπειρίες, προτάσεις, υποδείξεις, παράπονα, σχόλια και ερωτήσεις ακροατών.           
Το Epicenter προσδοκεί στη δημιουργία ενός ανοιχτού ραδιοφωνικού “blog” για τους χιλιάδες φίλους και φίλες που ενδιαφέρονται για τις συναυλίες αλλά απευθύνεται και σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό που θα συντονίζεται κάθε Κυριακή όχι μόνο για ενημέρωση αλλά και για τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές, μια ελεύθερη αλλά έξυπνη επιλογή από trip hop, indie, deep funk, alt rock, nu jazz, surf, americana, neo swing, electronica, cabaret, jap lounge, new wave, acid folk, dub…           
Την παραγωγή του Epicenter αναλαμβάνει ο Παύλος Ιωαννίδης μαζί με τον Μιχάλη Φιδάνα, νεοσύλλεκτοι στη ραδιοφωνική σκηνή αλλά βετεράνοι στο χώρο των συναυλιακών παραγωγών με εμπειρία και άποψη για τα πολιτιστικά δρώμενα.           
Ο Παύλος Ιωαννίδης ξεκίνησε ως μουσικός ανταποκριτής για γερμανικά μουσικά περιοδικά στο Αμβούργο, ίδρυσε την διακεκριμένη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Wreck-Age (1990-2000) στη Νέα Υόρκη, διετέλεσε υπεύθυνος παραγωγών στο Μύλο (2000-2002) και είναι ο διαχειριστής προγράμματος στο Principal Club Theater.          
Ο Μιχάλης Φιδάνας είναι επίσης μουσικός παραγωγός, έχει διοργανώσει ως υπεύθυνος παραγωγής πολλές συναυλίες, και είναι συνιδρυτής της ανεξάρτητης δισκογραφικής VIM Records.           
Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει ενημέρωση στο www.facebook.com/epicenter.radio.show για τις προσκλήσεις που θα δίνονται στην επόμενη εκπομπή             

Δεν υπάρχουν σχόλια: