Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                           
Σκληρό πακέτο µε µίνι παροχές                            
Εθνικό σχέδιο µέχρι το 2013 θα παρουσιάσει ο Γιώργος                            
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                        
Εθνικό σχέδιο για την πορεία της χώρας τα επόµενα δύο χρόνια, που αναµένονται εξίσου κρίσιµα µε αυτό που διανύουµε, πρόκειται να παρουσιάσει ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου µε µπαράζ δηµόσιων παρεµβάσεων που θα κάνει την προσεχή εβδοµάδα.                  
Οπως αποφασίστηκε σε κλειστή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει να ανακτήσει µε τον τρόπο αυτό την εµπιστοσύνη της κοινής γνώµης, εµφανίζοντας το εθνικό σχέδιο ως τη µόνη διέξοδο για την περαιτέρω πορεία της χώρας.                    
Στο πλαίσιο αυτό, θα συγκληθούν το Υπουργικό Συµβούλιο, τόσο σε άτυπη συνεδρίαση, όσο και σε τακτική, όπως και η Κοινοβουλευτική Οµάδα του κόµµατος, χωρίς να αποκλείεται και η σύγκληση κοµµατικών οργάνων.                     
Στη διάρκεια αυτών των δηµόσιων εµφανίσεων ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει συγκεκριµένες παρεµβάσεις σε τέσσερα επίπεδα, ώστε, όπως προαναφέρθηκε, να επανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε πολιτικό επίπεδο.                     
Κατά τη διάρκεια της υπό τον Πρωθυπουργό σύσκεψης, αναφέρθηκε ότι στο εθνικό σχέδιο για τη χώρα από τώρα ώς τις εκλογές του 2013 θα περιληφθούν:                    
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: