Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζουν και αποκαλύπτουν:

- Μια συγκλονιστική δημοσκόπηση της VPRC έρχεται να παρουσιάσει τις διαθέσεις των πολιτών και τις τάσεις των κομμάτων, με το κυβερνών κόμμα να καταγράφει ελεύθερη πτώση.                              
Η ανάλυση και η παρουσίαση της δημοσκόπησης από τον καθηγητή Χριστόφορο Βερναρδάκη και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Στάμου και Πάτροκλο Γεωργιάδη δίνουν το στίγμα της τρέχουσας περιόδου και όχι μόνο με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο.                                    
- Ζοφερά σενάρια για τη χώρα! Το άρθρο του Λάμπρου Καλαρρύτη για τις απειλές εξόδου από το ευρώ, κοινωνικό κραχ και στο βάθος η Τουρκία…                                  
- Αποκάλυψη: Στοιχεία της δικογραφίας για την κατασκοπεία των ΗΠΑ σε βάρος της Ελλάδας. Το άρθρο του Σπύρου Τρίψα αποκαλύπτει νέα στοιχεί για το θέμα που τα «Επίκαιρα» έβγαλαν πάλι στην επιφάνεια.                                 
- Συνέντευξη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρας Μπακογιάννη, στην Έλλη Τριανταφύλλου. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών μιλάει για όλους και για όλα και για την περιβόητη δήλωσή της ότι αν δεν εκλεγεί στην επόμενη Βουλή θα αποχωρήσει από την πολιτική.                                  
- Μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο μέσω εργασιακής εφεδρείας. Ένα άρθρο του καθηγητή Νότη Μαριά για το τι πρόκειται να συμβεί στο Δημόσιο τομέα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.                           
- Τριπλό casus belli από την Τουρκία. Ο Σπύρος Σουρμελίδης αναλύει την έντονη επιθυμία της Αγκυρας να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: