Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου 21 Ιανουαρίου 2012 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

                                    
Μέρες του 89                              
Το “Καρφί” βρισκόταν ήδη στο πιεστήριο όταν έγιναν γνωστές οι εξελίξεις για την “ξεχασμένη” υπόθεση του ελλείμματος που οδεύει προς τη Βουλή.                               
Ήταν επομένως αδύνατον να υπάρχει το σχετικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοσή μας.                                
Για να καλύψουμε το κενό στην ενημέρωση των αναγνωστών μας, χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και παρακαλούμε όσους φίλους διαβάσουν τα ρεπορτάζ να το διαδώσουν και σε άλλους.                                      
Πρώτα τα γεγονότα:                             
Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης, που κυριάρχησε στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, υπέβαλε αίτημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του τέως υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για “ψευδή στοιχεία ως προς το δημοσιονομικό έλλειμμα” με βάση τα οποία η χώρα προσέφυγε στο ΔΝΤ.                                     
Ο οικονομικός εισαγγελέας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), από την οποία προκύπτουν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων.                                
Και ως εκ τούτου θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου θα κριθεί αν υπάρχουν τα στοιχεία ώστε να ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα.                                      
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: