Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σάββατο 21-1-2012 ΩΡΑ 10:00 - 16:00
Μάρω Θεοδωράκη
Ομαδικά παιχνίδια με άξονα τα συναισθήματα
Το Σεμινάριο αυτό έχει την πρόθεση με αφορμή συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά όπως είναι η αγάπη, η λύπη, η χαρά, ο φόβος, η ζήλια -, η δειλία κ.α. να ενεργοποιήσει τον εκπαιδευτικό στον τομέα της μουσικοκινητικής αγωγής – πράξης και σκέψης.
Μέσα από πρωτότυπα μουσικά παιχνίδια και μέσα από την βιωματική προσέγγιση οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αφυπνίσουν και να αναβαθμίσουν το συναισθηματικό και νοητικό τους πεδίο.
Τασούλα Τσιλιμένη
«παιχνίδια εμψύχωσης και φιλαναγνωσία».
Σχεδιασμός δραστηριοτήτων και εμψυχωτικών παιχνιδιών με αφορμή ένα λογοτεχνικό βιβλίο.
Παράλληλα θα διαπιστωθούν τα κριτήρια επιλογής κατάλληλων βιβλίων που θα περιέχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και προοπτικές για τον σχεδιασμό εμψυχωτικών δράσεων φιλαναγνωσίας.
Καλλιόπη Βασιλείου
Εργαστήρι αποκριάτικων κατασκευών.
Ελάτε να διακοσμήσουμε, πλαστική μάσκα( μάσκα που καλύπτει μόνο τα μάτια), να κατασκευάσουμε την την Κυρία Σαρακοστή και κάρτα.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Νηπιαγωγείου Baby College της Αρχοντίας Καθάριου 2ο χιλιόμετρο Περιφερειακής Οδού Λαρίσης – Τρικάλων Είσοδος 25 ευρώ Φοιτητές συνδρομητές 20 ευρώ.
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Πληροφορίες βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό Αθαν. Διάκου 5 Λάρισα τηλ. 2410537791 και περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού 2103610704 & 210-3601365-66.
Συνδιοργάνωση «Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού» και Εκδόσεις Διάπλαση
Οι εκδόσεις Διάπλαση και η Βασιλική Νευροκοπλή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Χάρτινα Όνειρα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 12.00 το πρωί στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS.
Η παρουσίαση θα γίνει από τη 18μελή ομάδα "παραμυθάδες" της Α΄Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων “Ο Απόστολος Παύλος”.
Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχουν οι καθηγήτριες: Σοφία Καραγιάννη, φιλόλογος και Ασπασία Τσίρκα - Νικολαϊδου, θεολόγος.
IANOS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310277004

Δεν υπάρχουν σχόλια: