Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τον Παπαδήμο!

Το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τον Παπαδήμο!                                
Οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπο του μεταβατικού πρωθυπουργού έχουν φτάσει στα επίπεδα του 39%. Σχεδόν 10% πάνω από τον προηγούμενο μήνα.                          
[...]                                       
Ο Φλωρίδης παρεμβαίνει στη διαδοχή                                   
Έκτοτε, το όνομα του Γιώργου Φλωρίδη ακούγεται πολλές φορές και συχνά, σε ό, τι έχει να κάνει με τις ευρύτερες διεργασίες στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, δηλαδή όχι μονάχα του ΠΑΣΟΚ.                                   
[...]                                             
Μια συνάντηση με… ουρά                                      
Η συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει την ιδιαίτερη σημειολογία της, με βάση όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται, περί συμφωνίας των δυο πολιτικών, για ένα «πακετάρισμα» της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, στη βάση του μοντέλου που ακολουθήθηκε το 2004.                             
[...]                                   
Το μοναδικό λάθος του ΖαγοράκηΕνώ λοιπόν αγωνιστικά η ομάδα πέτυχε την άνοδό της, οικονομικά φαίνεται να το πλήρωσε. Ο Θοδωρής, με σωστή διαχείριση, δεν κατάφερε να ισοσκελήσει τον ισολογισμό.                            
[...]                                
Ποιος μπορεί να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ;                               
Ακόμη μια δημοσκόπηση, της Alco αυτή τη φορά για τον τηλεοπτικό σταθμό Star, δείχνει ότι η ελληνική κοινωνία, όπως τουλάχιστον σχηματοποιήθηκε στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τείνει προς μια δομική αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο καθιερώθηκε ως το κατεξοχήν κόμμα εξουσίας, …               
[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: