Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1 ΜΕ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρόσκληση
Μπορούν ένας καρχαρίας κι ένας λύκος να συναντηθούν κάπου;
Ναι, ναι μπορούν!
Οι Εκδόσεις Διάπλαση και η Χαρά Κατσαρή σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο βιβλίων Καρχαριακοί Αγώνες και Ένας λύκος ποιητής που ανήκουν στην ολοκαίνουρια σειρά Ζωηρά Μουσούδια.
Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας και ο Λούπο ο καλλιτέχνης λύκος θα ζωντανέψουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση γεμάτη απρόοπτα.
Όλα αυτά δεν θα γίνουν ούτε στο βυθό, ούτε στο δάσος.
Θα γίνουν στο βιβλιοπωλείο Φλωράς το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 12:00 το πρωί.
Βιβλιοπωλείο Φλωράς, Μιλτιάδου 16 & Ρόδου, Μαρούσι, Κοντά στον σταθμό, 

Τηλ. 210 8066377
Χορηγοί επικοινωνίας
www.mamakid.gr

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η Μάρα Χωματίδη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Βέιν ο τρομερός το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 12:00 το πρωί στο βιβλιοπωλείο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Ελάτε να τραγουδήσουμε τα κατορθώματα του τρομερού Βέιν παρέα με την συγγραφέα αλλά και την μουσικό του CD Αφροδίτη Φρυδά.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 

Αγ. Δημητρίου 177 Αγ. Δημήτριος , τηλ. 2109831543
Χορηγός επικοινωνίας www.mamakid.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΙΑΝ
Σάββατο 3 / 3 / 2012 ΩΡΑ 9:30 – 14:30
Μάρω Θεοδωράκη
Ομαδικά παιχνίδια με άξονα τα συναισθήματα
Το Σεμινάριο αυτό έχει την πρόθεση με αφορμή συναισθήματα που βιώνουν τα παιδιά όπως είναι η αγάπη, η λύπη, η χαρά, ο φόβος, η ζήλια -, η δειλία κ.α. να ενεργοποιήσει τον εκπαιδευτικό στον τομέα της μουσικοκινητικής αγωγής – πράξης και σκέψης. Μέσα από πρωτότυπα μουσικά παιχνίδια και μέσα από την βιωματική προσέγγιση οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αφυπνίσουν και να αναβαθμίσουν το συναισθηματικό και νοητικό τους πεδίο.
Αρετή Καραμανιάν
Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να μεγαλώσουν παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη ή νοημοσύνη της καρδιάς. Το να διαθέτει κανείς συναισθηματική νοημοσύνη σημαίνει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του, να αγαπά, να δημιουργεί αρμονικές σχέσεις με τους άλλους, να εξελίσσεται, να αντιδρά στις συναισθηματικά δύσκολες καταστάσεις, σε διαμάχες, αποτυχίες, χωρισμούς, αξιοποιεί τις δοκιμασίες της ζωής ώστε να γίνονται εποικοδομητικές και όχι καταστροφικές. 

Με λίγα λόγια, σημαίνει ότι έχει «δεξιότητες ζωής».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Πλ. Γεωργίου 25 Α.Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ για συνδρομήτριες/τες – φοιτήτριες/τες: 20 ευρώ.
Πληροφορίες περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού 2103610704 & 210-3601365-66
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Συνδιοργάνωση «Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού» και Εκδόσεις Διάπλαση
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: