Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση προς κατοίκους Καλαμαριάς

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της στήριξης των οικογενειών που πλήττονται ολοένα και περισσότερο από την οικονομική κρίση, ο Δήμος Καλαμαριάς συνεχίζει τις προσπάθειες του για την διάθεση προϊόντων σε τιμή παραγωγής.
Το σώμα Εθελοντών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας, ο καθηγητής του τμήματος marketing αγροτικών προϊόντων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Χρήστος Καμενίδης που θα έχει τον συντονισμό και την επιστημονική υποστήριξη θα βρίσκονται μαζί με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας για τη διάθεση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου αλλά και με τους παραγωγούς Σερρών για τη διάθεση ρυζιού σε τιμή παραγωγού στον Δήμο Καλαμαριάς στην περιοχή Ν. Κρήνης, Εφέσσου με Κανάρη (καπναποθήκες) την Παρασκευή 06-04-2012 από τις 09:30 π.μ. το πρωί έως τις 13.00 μ.μ..
Η διανομή θα αφορά μόνο κατοίκους Καλαμαριάς.

Για τις παραγγελίες σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο
2313 314 508 από την Τρίτη 27-03-2012 έως και την Πέμπτη 29-03-2012 από τις 09:00 μέχρι τη 14:00 ή στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελιών .
Είναι απαραίτητο να προσέλθετε στο χώρο διανομής των προϊόντων με το νούμερο που θα σας πούμε τηλεφωνικά ή με το νούμερο που θα εκτυπωθεί μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά.

Πρέπει να δηλωθούν οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση για εξακρίβωση στοιχείων καθώς και ποσότητα του κάθε είδους που επιθυμεί ο καθένας.
Ανώτατη παραγγελία λαδιού 4 δοχεία των 5 λίτρων το καθένα (σύνολο 20 λίτρα).

Για Ηλεκτρονικές Παραγγελίες πατήστε εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: