Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟ!
ΑΘΗΝΑ
Πρόσκληση
Μπορούν ένας καρχαρίας κι ένας λύκος να συναντηθούν κάπου;
Ναι, ναι μπορούν!
Οι Εκδόσεις Διάπλαση και η Χαρά Κατσαρή σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο βιβλίων “Καρχαριακοί Αγώνες” και “Ένας λύκος ποιητής” που ανήκουν στην ολοκαίνουρια σειρά Ζωηρά Μουσούδια.
Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας και ο Λούπο ο καλλιτέχνης λύκος θα ζωντανέψουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση γεμάτη απρόοπτα.
Όλα αυτά δεν θα γίνουν ούτε στο βυθό, ούτε στο δάσος.
Θα γίνουν στο βιβλιοπωλείο Παράθυρο το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 12:30 το πρωί.
Βιβλιοπωλείο Παράθυρο, Μαυρομιχάλη 5 Αθήνα. Τηλ. 210 3601365
Χορηγός επικοινωνίας
www.mamakid.gr 

ΛΑΡΙΣΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τι σχέση μπορεί να έχει ένα κόκκινο αυγό και ένας λαγός με τους ήρωες της Ελληνικής μυθολογίας ;
Οι συγγραφείς Χρυσάνθη Καραϊσκου και Σύρμω Καπούτση και το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σας προσκαλούν στο 3ο και 46ο νηπιαγωγείο Λάρισας για να βρείτε όλοι μαζί αυτή την περίεργη σχέση την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα!
3ο και 46ο Νηπιαγωγείο Λάρισας Ρίζου 31 Λάρισα
Για πληροφορίες Βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Αθανασίου Διάκου 5 Λάρισα τηλ 2410537791
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ανοιχτή γιορτή για Περιβάλλον με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
στο Νηπιαγωγείο ΛΗΤΩ το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις 11 το πρωί με το παραμύθι για την ανακύκλωση της Χρυσάνθης Καραϊσκου «ΔΩΣ΄ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» των εκδόσεων "ΔΙΑΠΛΑΣΗ".
Η δράση πραγματοποιείτε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ "Σώστε τη γη μας - είναι το σπίτι μας" ,και με την συμβολή του Παιδικού τμήματος της HELMEPA Ελλάδος
Η έκπληξη της ημέρας θα είναι η βιωματική συμμετοχή όλων των παιδιών σε Παραδοσιακά Παιχνίδια ( στην αυλή του σχολείου) δοσμένα μέσα από το υπέροχο βιβλίο της κας Καραϊσκου "100 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"
Νηπιαγωγείο ΛΗΤΩ Αριστοτελους 40 Γιαννουλη Λαρισας ΤΗΛ. 22410 46568
Συνδιοργανωτής Βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Αθανασίου Διάκου 5 Λάρισα τηλ 2410537791
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σας προσκαλούμε στη μεγάλη γιορτή για την προστασία του περιβάλλοντος, βασισμένη στο βιβλίο της Χρυσάνθης Καραίσκου, «Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» των εκδόσεων Διάπλαση.
Κυριακή 1 Απριλίου του 2012 στις 11.30 πμ
στην αίθουσα εκδηλώσεων ΟΥΗΛ - Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζη γωνία.
Η συγγραφέας μαζί με την παιδαγωγό Λητώ Τσακίρη και ομάδα παιδιών θα παρουσιάσουν το βιβλίο με ένα μοναδικό θεατρικό – μελοποιημένο δρώμενο!
Θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήρι και έκθεση με ανακυκλώσιμα υλικά.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο περιβαλλοντολόγος κ. Στέργιος Παπαευθυμίου.
Οι Περιβαλλοντικές Δράσεις και Δραματοποιήσεις γίνονται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ "Σώστε τη γη μας - είναι το σπίτι μας" ,και με την συμβολή του Παιδικού τμήματος της HELMEPA Ελλάδος
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πληροφορίες Βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Αθανασίου Διάκου 5 Λάρισα τηλ 2410537791
ΡΟΔΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου σάς προσκαλούν στη μουσικοθεατρική παράσταση της συγγραφέως και μουσικού
Μάρως Θεοδωράκη «Το ταξίδι της Πιπίτσας», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 11.30 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Η Μάρω Θεοδωράκη με τους ηθοποιούς Γεωργία Μητροπούλου και Μάρκο Σαρρή θα καλωσορίσουν τα παιδιά σε ένα βιωματικό ταξίδι γνώσης και εξερεύνησης με τραγούδια και ήχους.
Στην ίδια εκδήλωση θα δοθούν τα βραβεία των διαγωνισμών Αφίσας και Δημιουργικής Γραφής «Μικροί Λογοτέχνες», που προκηρύχθηκαν από το Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: