Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Κάτι πάρα πολύ καλό ετοιμάζεται από τον ΕΟΠΥΥ: Δημοσιεύθηκε η ανακοίνωση της απόφασης του προέδρου του ΕΟΠΥΥ για την σύσταση ειδικής επιτροπής για την αναμόρφωση των τιμών των χορηγούμενων ορθοπεδικών και ορθωτικών ειδών, καθώς επίσης και των τεχνητών μελών που περιέχονται στο παράρτημα του άρθρου 15 του ενιαίου κανονισμού παροχών υγείας.
Διαβάστε την ανακοίνωση στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=43918
Τι σημαίνει άραγε αυτό το παραπάνω; Αύξηση των ποσών που χορηγούνται από το ΕΟΠΥΥ για την αγορά αναπηρικών καθισμάτων και άλλων βοηθημάτων για την ανεξάρτητη διαβίωση και την αποκατάσταση; Μακάρι. Ότι δεν είχαν καταστρέψει τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι και το 2011 το κατέστρεψε ο ΕΟΠΥΥ το 2012.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα του ΕΟΠΥΥ μπορείτε να ενημερώνεστε από το
http://www.disabled.gr/lib/?p=43726 όπου θα βρείτε τα πάντα για το ΕΟΠΥΥ και τις παροχές του.
Να ελπίζουμε; Υπάρχει ακόμη ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει; Μπορούμε να ελπίζουμε πως θα αυξηθούν τα ποσά για τη χρηματοδότηση των βοηθημάτων των παραπληγικών, των τετραπληγικών και των ακρωτηριασμένων; Μπορούμε να ελπίζουμε ακόμη πως θα απλοποιηθεί αυτή η ανόητη διαδικασία χορήγησης των βοηθημάτων;

Παίδες, προσαρμοσμένος ρουχισμός για χειριστές αναπηρικών καθισμάτων ελληνικής κατασκευής στη διεύθυνση
http://www.brt-easyaccess.blogspot.com/ που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Ελληνικά ρούχα, ραμμένα στην Ελλάδα που μπορούν να γίνουν και κατά παραγγελία. Ρίξτε του μια ματιά. Αξίζει τον κόπο!
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια: