Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η ξεχωριστή ομορφιά της Μονεμβασιάς!

Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο,late check out,10% έκπτωση στο εστιατόρο του ξενοδοχείου. Ένα μοναδικό 4ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο!
Μάνη,Πύργος Διρού στον παραδοσιακό ξενώνα Τοξότη: 89€ για 3ήμερο για 4 άτομα!

Μάνη,Πύργος Διρού στον παραδοσιακό ξενώνα Τοξότη: 89€ για 3ήμερο για 4 άτομα σε σπιτάκι, με τσίπουρο για καλωσόρισμα και late check out
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας), ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο και παιδιά έως 12 ετών δωρεάν. Ζήστε την φιλοξενία, την πολυτέλεια και την παράδοση στον μαγευτικό ξενώνα Πέρα Αλώνια στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας!
Μάνη,Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα στο Gythio Bay Camping

Μάνη, Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα, ένα αυτοκίνητο και την δική σας σκηνή στο Gythio Bay Camping. Αν είστε λάτρεις της φύσης και των οργανωμένων διακοπών σε κάμπινγκ υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα μην χάνετε χρόνο αρπάξτε την ευκαιρία!
Μάνη στο ξενοδοχειο Κάστρο της Βάθειας 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Μάνη στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τσίπουρο για καλωσόρισμα, 10% έκπτωση στο εστιατόριο και late check out!
Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki!

Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late chech out στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki. Χαλαρώστε στην εξοχή και απολαύστε ένα υπέροχο 3ήμερο γεμάτο άνεση και πολυτέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: