Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σύρος / Καϊμακτσαλάν / Χρυσομηλιά Τρικάλων

Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Πάσχα δίπλα στην παραλία της Βάρης στο συγκρότημα Αμφιτρύων και περιηγηθείτε εύκολα σε όλο το νησί μόνο με 89€
Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Εξοχικό σε δωμάτιο με πρωινό, τζάκι με δωρεάν ξύλα και nova. Δώρο η αίθουσα χαλάρωσης με το τζακούζι.
Χρυσομηλιά Τρικάλων - Μάγεμα - 118€ 3ήμερο για 2 άτομα

Χρυσομηλιά - Περτούλι - Ν. Τρικάλων: 118€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό σε junior σουίτα με τζάκι στο πολυτελές παραδοσιακό ξενοδοχείο Μάγεμα. Στην πιο όμορφη περιοχή του Νομού Τρικάλων, 4 χλμ από το Περτούλι και το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, 12 χλμ από την Ελάτη και 30 χλμ από την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα. Ζήστε σε ένα μοναδικό ορεινό περιβάλλον με ελατόδαση, ποτάμια και καταπράσινα λιβάδια μόνο με 118€!
Αράχωβα:95€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Αράχωβα:95€ για 3ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Δώμα με πρωινό, late check out και κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα. Η απεριόριστη θέα στην Αράχωβα και στο δελφικό τοπίο είναι μαγευτική!
Βυτίνα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Βυτίνα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ένα μαγευτικό 4ήμερο με όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και ξεχωριστή welcome drink, late check out, δωρεάν ξύλα για το τζάκι, πρωινό στο δωμάτιο με απίστευτα χαμηλή τιμή!!!
Ελατοχώρι, Πιερίας: 94€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Ελατοχώρι, Πιερίας: 94€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Μύθος με πρωινό και τζάκι. Ζήστε τη μαγεία των Πιερίων στη σκιά του Ολύμπου σε ένα πανέμορφο προορισμό, μόλις μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: