Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Προορισμοί που θα σας ταξιδέψουν!

Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό,τζακούζι και τζάκι σε διώροφη μεζονέτα Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, τζακούζι, τζάκι με δωρεάν ξύλα σε διώροφη μεζονέτα, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out. Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στο Άγκιστρο Σερρών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας.
Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Πάσχα δίπλα στην παραλία της Βάρης στο συγκρότημα Αμφιτρύων και περιηγηθείτε εύκολα σε όλο το νησί μόνο με 89€
Καϊμακτσαλάν, Σιάντσης 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σουίτα με τζακούζι...και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Αποδράστε σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Μακεδονίας!
Δράμα Παρανέστι: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Δράμα Παρανέστι: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Νέσσος με πρωινό, welcome drink και late check out. Επισκεφτείτε μια περιοχή με ξεχωριστή ομορφία. Δείτε από κοντά το φημισμένο παρθένο δάσος Παρανεστίου που είναι ένα Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης! Το τοπίο θα σας μείνει αξέχαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: