Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ελάτη Τρικάλων: ο απόλυτος προορισμός και την άνοιξη!

Ελάτη Τρικάλων: 75€ για τριήμερο για δύο άτομα
Ελάτη Τρικάλων: 75€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό στον παραδοσιακό ξενώνα Μπρίζη στο κέντρο της Ελάτης Τρικάλων. Γνωρίστε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας για καλοκαιρινές εξορμήσεις!
Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village!

Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village! Χαρείτε ένα υπέροχο 4ήμερο σε ένα από τα πιό γραφικά μέρη του νομού Φθιώτιδας κοντά στη φύση.
Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο,late check out,10% έκπτωση στο εστιατόρο του ξενοδοχείου. Ένα μοναδικό 4ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο!
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι και τζακούζι στο ξενοδοχείο Βορέας! Γνωρίστε το Λουτράκι Αριδαίας και τις ιαματικές πηγές με τα ευεργετικά αποτελέσματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: