Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Όλοι οι προορισμοί

Πασxαλινό Πακέτο στην Ίο 99€ για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel Πασxαλινό Πακέτο στην Ίο για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel. Πάσχα με άρωμα πολυτέλειας στην πανέμορφη και γραφική Ίο σε ένα υπερσύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον!
Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο.

Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο. Σε ένα καταπράσινο τοπίο, μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με όμορφα διακοσμημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μπορείτε να συνδυάσετε την αίγλη του παλιού βυζαντινού χαμάμ, με τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο!
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό,τζακούζι και τζάκι σε διώροφη μεζονέτα

Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, τζακούζι, τζάκι με δωρεάν ξύλα σε διώροφη μεζονέτα, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out. Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στο Άγκιστρο Σερρών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας.
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Άγκιστρο Σερρών:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out. Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμαμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθειτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νέρων.
Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Πάσχα δίπλα στην παραλία της Βάρης στο συγκρότημα Αμφιτρύων και περιηγηθείτε εύκολα σε όλο το νησί μόνο με 89€

Δεν υπάρχουν σχόλια: