Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Last minutes Πασχαλινές Προσφορές

Πασχαλινή προσφορά Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 138€ για 4ήμερο για 2 άτομα  
Πασχαλινό Πακέτο για Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 138€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι στο πολυτελές ξενοδοχείο Νόστος. Επισκεφθείτε την ωραιότερη λουτρόπολη της χώρας και αναζωογονηθείτε εν μέσω κρίσης. Ζήστε το Πάσχα κοντά στην Φύση σε super τιμή!
Πασχαλινό Πακέτο στην Πάρο: 90€ για 2 άτομα

Πασχαλινό πακέτο Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ημερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Zefi. Welcome drink, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, late check out, φαγητό και ποτό δύο ατόμων με έκπτωση 20% σε εστιατόρια και Cafe Bar της Νάουσας.
Πασχαλινό Πακέτο στις Σπέτσες στο Spetses Hotel 330€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Πασχαλινό Πακέτο στις Σπέτσες στο Spetses Hotel 330€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ζήστε ένα μοναδικό Πάσχα στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και φροντίστε η παραμονή σας εκεί να γίνει ανεπανάληπτα ωραία!
Πασχαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 2 άτομα

Πασχαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Απολαύστε το φετινό Πάσχα στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!
Πασχαλινή Προσφορά:Apollon Hotel στην Παροικιά της Πάρου: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior δωμάτιο

Πασχαλινή Προσφορά:Apollon Hotel στην Παροικιά της Πάρου: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior δωμάτιο με transfer από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Περάστε τις ημέρες του Πάσχα στο νησί της πολυτέλειας και της αστείρευτης ομορφιάς!
Πασxαλινό Πακέτο στην Ίο 99€ για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel

Πασxαλινό Πακέτο στην Ίο για 2 άτομα στο Aphrodite Hotel. Πάσχα με άρωμα πολυτέλειας στην πανέμορφη και γραφική Ίο σε ένα υπερσύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον!
Πασχαλινό Πακέτο, Κεφαλλονιά: 214€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα!

Πασχαλινό Πακέτο, Κεφαλλονιά: 214€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στο Suites and the City με παραδοσιακά τοπικά προιόντα για πρωινό, late check out και κρασί στο δωμάτιο. Περάστε τις ημέρες του Πάσχα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου και ζήστε όμορφες και ξένοιαστες στιγμές σε αυτό το υπέροχο συγκρότημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: