Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Με λιγότερο από 60€.....

Κέρκυρα: 58€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο
Κέρκυρα: 58€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο.Μπάνιο στις ομορφότερες πλαζ του Ιονίου,καφεδάκι με θέα το Ποντικονήσι και φρέσκα ψάρια σε μαγαζιά μέσα στη θάλασσα. Όλα αυτά σε μια φανταστική τιμή για να ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας!
Κορώνη Μεσσηνίας: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα πλήρως εξοπλισμένα bungalows Marinos

Κορώνη Μεσσηνίας: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα πλήρως εξοπλισμένα bungalows Marinos. Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Μεσσηνίας, όπου η αγνότητα της φύσης και η ηρεμία της τοποθεσίας σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα, θα σας προσφέρουν μία απίστευτη γαλήνη!
Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Παγωμένο ουζάκι βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι, νύχτες με το νανούρισμα των κυμάτων, κρυστάλινα νερά και βόλτες σε έναν υπέροχο όρμο. Όλα αυτά σε μια τιμή πραγματική πρόκληση!!!!!!
Ζαγοροχώρια: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα

Ζαγοροχώρια: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο ξενοδοχείο Φιλύρα. Ζήστε την ζαγορίσια φιλοξενία και μαγευτείτε τόσο με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους. Πλαισιωμένα από καταπράσινες βουνοπλαγιές, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια και μαγευτικές λίμνες, αποτελούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο.
Πιερία, Ολυμπιακή Ακτή: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο White Rose Hotel

Πιερία, Ολυμπιακή Ακτή: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο White Rose Hotel με welcome drink και late check out. Εδώ θα βρείτε να συνδυάζονται άψογα η αισθητική με την άνεση και η ποιότητα με την ζεστή φιλοξενία. Κάντε έναν όμορφο περίπατο στη φύση και χαρείτε το μπάνιο σας στις πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες της περιοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: