Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Χαλαρώστε μπροστά στη θάλασσα στη σκιά του Ολύμπου!

Πιερία, Ολυμπιακή Ακτή: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο White Rose Hotel Πιερία, Ολυμπιακή Ακτή: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο White Rose Hotel με welcome drink και late check out. Εδώ θα βρείτε να συνδυάζονται άψογα η αισθητική με την άνεση και η ποιότητα με την ζεστή φιλοξενία. Κάντε έναν όμορφο περίπατο στη φύση και χαρείτε το μπάνιο σας στις πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες της περιοχής!
Πλατύστομο,Φθιώτιδας: 155€ για 2 μαγευτικές διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort and Spa

Πλατύστομο,Φθιώτιδας: 155€ για 2 μαγευτικές διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort and Spa με πλούσιο ελληνικό πρωινό, δείπνο, late check out, 10% έκπτωση στις υπηρεσίες των Spa. Σε ένα ξενοδοχείο κόσμημα της περιοχής μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε μία σειρά από θεραπευτικές δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν το σώμα και την ψυχή σας!
Σέρρες, Άγκιστρο:Το Ξύλινο Χωριό 199€ για 7ήμερο για 2 άτομα,στο καλύτερο χαμάμ της Ελλάδας

Σέρρες, Άγκιστρο:Το Ξύλινο Χωριό 199€ για 7ήμερο για 2 άτομα,στο καλύτερο χαμάμ της Ελλάδας με πρωινό, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out και 7 λουτρά 2 ατόμων!!! Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στο Άγκιστρο Σερρών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας.
Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Μονεμβασιά, στο ξενοδοχείο Annema 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο,late check out,10% έκπτωση στο εστιατόρο του ξενοδοχείου. Ένα μοναδικό 4ήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: