Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Νομός Μεσσηνίας, φυσικό κάλος και μαγικές παραλίες!

Κορώνη Μεσσηνίας: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα πλήρως εξοπλισμένα bungalows Marinos Κορώνη Μεσσηνίας: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα πλήρως εξοπλισμένα bungalows Marinos. Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Μεσσηνίας, όπου η αγνότητα της φύσης και η ηρεμία της τοποθεσίας σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα, θα σας προσφέρουν μία απίστευτη γαλήνη!
Χράνοι Μεσσηνίας: 99€ για 4ήμερο σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα για 2-4 άτομα.

Χράνοι Μεσσηνίας: 99€ για 4ήμερο σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα για 2-4 άτομα. Ελάτε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μεσσηνίας. Οι διακοπές σας στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Katoji θα σας μείνουν για πάντα μια γλυκιά ανάμνηση για την γαλήνη,την χαλάρωση και το μοναδικό τους περιβάλλον!
Μεσσηνιακή Μάνη: 148€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στο Anaxos Resort.

Μεσσηνιακή Μάνη: 148€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στο Anaxos Resort. Το Anaxos Resort, προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, και σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και χαλάρωση!
Μεσσηνιακή Μάνη: 78€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Anaxos Resort

Μεσσηνιακή Μάνη: 78€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο Anaxos Resort. Το φυσικό κάλλος της περιοχής,χρώματα και αρώματα από ποικίλα αγριολούλουδα και βότανα υποδέχονται τον επισκέπτη όλες τις εποχές!
Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 118€ ένα 5ήμερο

Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 118€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα. Παγωμένο ουζάκι βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι, νύχτες με το νανούρισμα των κυμάτων, κρυστάλινα νερά και βόλτες σε έναν υπέροχο όρμο. Όλα αυτά σε μια τιμή πραγματική πρόκληση!!!!!!
Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Παγωμένο ουζάκι βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι, νύχτες με το νανούρισμα των κυμάτων, κρυστάλινα νερά και βόλτες σε έναν υπέροχο όρμο. Όλα αυτά σε μια τιμή πραγματική πρόκληση!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: