Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το καλοκαίρι έφτασε, φύγαμε για κυκλάδες

Μήλος: 118€ για τετραήμερο για 2 άτομα
Μήλος: 118€ για τετραήμερο για 2 άτομα σε deluxe studio με πρωινό και late check out στo Τσακανός studios. Με τέτοια τιμή αυτή η προσφορά είναι σίγουρα ...η Μήλος της έριδος !!!!
Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα

Νάξος: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στο εστιατόριο Ψιλή Άμμος. Ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο νησί με τις μακρύτερες παραλίες των Κυκλάδων, τα πανέμορφα νερά με τις τιρκουάζ αποχρώσεις και περιηγηθείτε στους πολλούς γραφικούς οικισμούς!
Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 118€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 118€ για 4ήμερο για 2 άτομα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο,με πλούσιο πρωινό, welcome drink, late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Ζήστε ένα μοναδικό 4ήμερο στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Οίας!
Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel

Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel, με πρωινό μπουφέ, μεταφορά από και προς το λιμάνι (κατόπιν επικοινωνίας), late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Απερίγραπτες ομορφιές που μόνο με τα μάτια μπορεί κανείς να απολαύσει!
Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ημερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Zefi. Welcome drink, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, late check out, φαγητό και ποτό δύο ατόμων με έκπτωση 20% σε εστιατόρια και Cafe Bar της Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: