Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Όταν λέμε οοοολοι οι προορισμοί εννοούμε οοοολοι!

Κοζάνη: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Τσελίκας
Κοζάνη: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Τσελίκας. Αποδράστε στην πανέμορφη Κοζάνη και ανακαλύψτε την αληθινή ομορφιά της ζωής, μόνο με 99€
Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 61€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Βάρδια

Καρδαμύλη Μεσσηνίας: 61€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Βάρδια. Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο στην Καρδαμύλη, σε αυτόν τον υπέροχο παραδοσιακό οικισμό της μεσσηνιακής Μάνης!
Μεσσηνιακή Μάνη: 148€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στο Anaxos Resort.

Μεσσηνιακή Μάνη: 148€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στο Anaxos Resort. Το Anaxos Resort, προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, και σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και χαλάρωση!
Ζαγοροχώρια: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα

Ζαγοροχώρια: 69€ για τριήμερο για δύο άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο ξενοδοχείο Φιλύρα. Ζήστε την ζαγορίσια φιλοξενία και μαγευτείτε τόσο με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους. Πλαισιωμένα από καταπράσινες βουνοπλαγιές, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια και μαγευτικές λίμνες, αποτελούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο.
Δράμα Παρανέστι: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Δράμα Παρανέστι: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Νέσσος με πρωινό, welcome drink και late check out. Επισκεφτείτε μια περιοχή με ξεχωριστή ομορφία. Δείτε από κοντά το φημισμένο παρθένο δάσος Παρανεστίου που είναι ένα Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης! Το τοπίο θα σας μείνει αξέχαστο!
Ελατοχώρι Πιερίας:59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Ελατοχώρι Πιερίας:59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στον ξενώνα Πήγασο με πλήρες παραδοσιακό πρωινό, welcome drink, late chek out και 15% έκπτωση στην ταβέρνα Ανώι.Ένας υπέροχος συνδυασμός ηρεμίας και ξεκούρασης δίπλα στη φύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: