Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πιο κοντά δεν γίνεται....

Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village! Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village! Χαρείτε ένα υπέροχο 4ήμερο σε ένα από τα πιό γραφικά μέρη του νομού Φθιώτιδας κοντά στη φύση.
Αγκίστρι: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Αγκίστρι: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Τοξότης, με welcome drink, transfer από και προς το λιμάνι και late check out. Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του.
Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας), ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο και παιδιά έως 12 ετών δωρεάν. Ζήστε την φιλοξενία, την πολυτέλεια και την παράδοση στον μαγευτικό ξενώνα Πέρα Αλώνια στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας!
Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki!

Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late chech out στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki. Χαλαρώστε στην εξοχή και απολαύστε ένα υπέροχο 3ήμερο γεμάτο άνεση και πολυτέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: