Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Καλοκαιρινός καιρός, ευκαιρία για εκδρομή σε νησι!

Σίφνος, Καμάρες: 58€ 3ήμερο για 2 άτομα
Σίφνος: 58€ από 120€ για 2 άτομα για 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Λεωνίδας 1 & 2 στις Καμάρες της Σίφνου. Επισκεφτείτε το όμορφο νησί των Κυκλάδων και απολαύστε αξέχαστες διακοπές...
Λευκάδα,Άγιος Ιωάννης στο ξενοδοχείο Verde Fenia 95€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Λευκάδα,Άγιος Ιωάννης στο ξενοδοχείο Verde Fenia 95€ για 4ήμερο για 2 άτομα χωρίς πρωινό. Στη Λευκάδα στο σμαράγδι του Ιονίου το Villa Verde Fenia συνδυάζει την απλότητα και την κομψότητα και αποτελεί ένα καταφύγιο για χαλάρωση και αξέχαστες διακοπές.
Sunset View Hotel στην Παροικιά της Πάρου: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Sunset View Hotel στην Παροικιά της Πάρου: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Ζήστε ένα όμορφο 3ήμερο στο νησί της πολυτέλειας και της αστείρευτης ομορφιάς!
Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ημερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Zefi. Welcome drink, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, late check out, φαγητό και ποτό δύο ατόμων με έκπτωση 20% σε εστιατόρια και Cafe Bar της Νάουσας.
Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 4ήμερο 2 άτομα

Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Απολαύστε ένα ξεχωριστό 4ήμερο στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: