Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Φίλοι και φίλες, πριν από 20 ακριβώς ημέρες, στις 2 Μαΐου ξεκίνησε η διανομή του 85ου τεύχους του περιοδικού Αυτονομία http://issuu.com/disability_now/docs/a85?mode=embed στους συνδρομητές σε όλη την Ελλάδα. Το διαφορετικό σε αυτό το τεύχος είναι ότι έχει αποσταλεί με εμπορική courier και όχι με τα ΕΛΤΑ που από το Σεπτέμβριο του 2011 έχουν αυξήσει τα ταχυδρομικά τέλη κατά 5 φορές.
Επειδή δεν είναι καιρός για λάθη, θα ήθελα να με ενημερώσετε στο
admin@disabled.gr για το εάν έχετε πάρει το 85ο τεύχος του περιοδικού Αυτονομία http://issuu.com/disability_now/docs/a85?mode=embed ή εάν υπήρξαν προβλήματα στη διανομή. Θα ήθελα επίσης να ξέρω εάν η παράδοση του περιοδικού έχει γίνει κανονικά στο γραμματοκιβώτιο. Μου αναφέρθηκε πως κάποια περιοδικά τα άφησαν οι διανομείς στις εισόδους των πολυκατοικιών ενώ τους ζήτησα να παραδίδονται όλα τα περιοδικά στα γραμματοκιβώτια. Στο e-mail με τα ενδεχόμενα προβλήματα θέλω να μου γράψετε και ολοκληρωμένη τη διεύθυνση μαζί με τον ταχυδρομικό κωδικό, ώστε να μπορούμε να βρούμε τον τρόπο που έγινε η παράδοση.
Το πολύ νεότερο είναι ότι έχουμε νέο ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥ
http://www.disabled.gr/lib/?p=45152 χωρίς όμως μεγάλες αλλαγές από τον προηγούμενο. Μαζί με το νέο ΕΚΠΥ έχουμε και νέους όρους χορήγησης των φαρμάκων http://www.disabled.gr/lib/?p=45372 που επίσης χρειάζεται διάβασμα.
Το παλιό πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» άλλαξε και πλέον οι όροι συμμετοχής είναι διαφορετικοί. Διαβάστε σχετικά για το νέο πρόγραμμα κατ’ οίκο βοήθειας στο http://www.disabled.gr/lib/?p=45341
Εκδόθηκε ο νέος πίνακας προσδιορισμού του ποσοστού αναπηρίας και μπορείτε να το διαβάσετε στο
http://www.disabled.gr/lib/?p=45286 με προσοχή όμως γιατί από αυτόν εξαρτάται το ποσοστό αναπηρίας.
Στις 13 Ιουνίου γίνεται συναυλία της Αρλέτας στο Βόλο. Διαβάστε σχετικά στο http://www.disabled.gr/lib/?p=45319
Έχουμε σκεφτεί πόσο θα μας κοστίσει μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή; Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=45302 μπορείτε να διαβάσετε κάποιους επιπόλαιους υπολογισμούς. Σας αναφέρω πως το κόστος θα είναι δραματικά μεγαλύτερο, αλλά επιφυλάσσομαι.
Στο
http://www.disabled.gr/ υπάρχουν πολλά περισσότερα κείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε. Το ίδιο και στο http://news.disabled.gr/ όπου θα βρείτε όλες τις ειδήσεις από τον ημερήσιο και από το περιοδικό τύπο που αφορούν στην κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες. Και το http://www.disabled.gr/ και το http://news.disabled.gr/ ενημερώνονται καθημερινά με οτιδήποτε φρέσκο που ενδιαφέρει.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια: