Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ποιος δεν κανόνισε ακόμα τις διακοπές του?

Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα
Νάξος: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στο εστιατόριο Ψιλή Άμμος. Ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο νησί με τις μακρύτερες παραλίες των Κυκλάδων, τα πανέμορφα νερά με τις τιρκουάζ αποχρώσεις και περιηγηθείτε στους πολλούς γραφικούς οικισμούς!
Μήλος: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Tsakanos Studios.

Μήλος: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Tsakanos Studios.Στο υπέροχο νησί της Μήλου, με διαμονή στον Αδάμαντα, με πρόσβαση στην βραδινή ζωή αλλά και τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, σας προσφέρουμε ένα τριήμερο με καταπληκτική τιμή!

Σίφνος : 58€ για την ενοικίαση αυτοκινήτου για 2 ημέρες

Σίφνος : 58€ για την ενοικίαση αυτοκινήτου για 2 ημέρες. Γνωρίστε την πανέμορφη Σίφνο με απόλυτη άνεση κινήσεων και ασφάλεια με ένα από τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε σε εκπληκτική τιμή!

Λιμένας Θάσου , στα διαμερίσματα Vera Lili : 189€ για ένα 5ήμερο για 2 άτομα

Λιμένας Θάσου , στα διαμερίσματα Vera Lili : 189€ για ένα 5ήμερο για 2 άτομα. Η Θάσος είναι ορεινή με καταπληκτικές παραλίες από απαλό γαλάζιο έως βαθύ πράσινο και καλύπτεται από πυκνά δάση με πλατάνια και πεύκα που συχνά καταλήγουν μέχρι την άκρη της θάλασσας, προσφέροντας την ευλογημένη δροσιά τους. Ζήστε ένα ονειρεμένο 5ήμερο μόνο με 189€!!!

Σύρος: 58€ για 3 ημέρες για 2 άτομα στο Syros Inn

Σύρος: 58€ για 3 ημέρες για 2 άτομα στο Syros Inn . Κοσμοπολίτικο περιβάλλον, πανέμορφα κτίρια , χρυσές αμμουδιές,πλακόστρωτα σοκάκια και καταπράσινα νερά, όλα αυτά θα σας εξασφαλίσουν ένα από τα ομορφότερα 3ήμερα της ζωής σας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: