Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Προσφορές διακοπών σε απίστευτες τιμές!

Σύρος: Αμφιτρύων 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Σύρος: Αμφιτρύων 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Ζήστε μία μοναδική απόδραση δίπλα στην παραλία της Βάρης στο συγκρότημα Αμφιτρύων και περιηγηθείτε εύκολα σε όλο το νησί μόνο με 58€
Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Anna Maria Studios

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων σας περιμένει για ένα υπέροχο τριήμερο , με κολύμπι στην περίφημη Ψαρρού, διασκέδαση στην Χώρα και χαλάρωση με ρομανικά ηλιοβασιλέματα στην Μικρή Βενετία, μην το χάσετε!!!

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 44€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Rachel

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 44€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Rachel. Η φινέτσα, το προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή...μοναδική προσφορά στην δελεαστική τιμή των 44€!!!

Μύτικας Αιτ/νίας: 79€ για 2 άτομα για 3 ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΜΚ Glaros

Μύτικας Αιτ/νίας: 79€ για 2 άτομα για 3 ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΜΚ Glaros πάνω στη θάλασσα, στον παραδοσιακό γραφικό Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκάδα, την Πάλαιρο και τον Αστακό. Ιδανικό για τους ιδιοκτήτες σκαφών. Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα

Νάξος: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στο εστιατόριο Ψιλή Άμμος. Ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο νησί με τις μακρύτερες παραλίες των Κυκλάδων, τα πανέμορφα νερά με τις τιρκουάζ αποχρώσεις και περιηγηθείτε στους πολλούς γραφικούς οικισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: