Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συνεντεύξεις Ντάνιελ Άλσευ, Χρόνης Αηδονίδης στο Μουσικόραμα

Ντάνιελ Άλσευ συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"
Ο Ντάνιελ Άλσευ, Ελληνοαμερικανός συνθέτης πολλών και αξιόλογων μουσικών έργων, που έχει επίσης ντύσει μουσικά αρκετές ταινίες, καταθέτει σε μένα και το ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ τις σκέψεις του και αφηγείται το πως κατέληξε στην τελευταία του συνεργασία στην ταινία “THE TROUBLE WITH BLISS”.. που μιλάει ΕΛΛΗΝΙΚΑ με το soundtrack της.. και τις Ελληνοπρεπείς μελωδίες που έγραψε γι’ αυτήν..
Στο soundtrack υπάρχουν και τέσσερα κομμάτια με Ελληνικό στίχο που ερμηνεύουν υπέροχα ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βασίλης Λέκκας και η Σοφία Παπάζογλου.. σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη..
Διαβάστε τον... Ντάνιελ και θα τα μάθετε όλα...
Περισσότερα...
Χρόνης Αηδονίδης συνέντευξη στην Ειρήνη Κουλούρη στο "Μουσικόραμα"
Η φωνή της ευγένειας, που «επιμένει» να μας υπενθυμίζει ότι δεν παύουμε ποτέ να έχουμε δικαίωμα σ΄εκείνο που ονομάζεται «αξιοπρέπεια», όσο και να μας ποδοπάτησαν, όσο κι αν μας εκμεταλλεύτηκαν. Δεν έπαυσε ποτέ να «επιμένει» ότι πρέπει να κρατάμε τις ευαισθησίες και τα πιστεύω μας, κι ας μας ζήτησαν κάποιοι να αλλοτριωθούμε κι απ΄την ίδια την ανθρώπινη φύση μας. Ο Χρόνης Αηδονίδης, παραχώρησε στο Μουσικόραμα την συνέντευξη ετούτη λίγο πριν βγει για την παράσταση...
Περισσότερα...
Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»

Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας
Η Αρλέτα ξανά στο Βόλο 4 χρόνια «μετά»

Βασίλης Λέκκας – Ζωντανά στις 15 Ιουνίου στο ANTART
22 Ιουνίου Παντελής Θαλασσινός Τεχνόπολη
17 Ιουνίου Νεκταρίας Καραντζή στην Εσθονία περισσότερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: