Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τώρα προσφορά και για οικογένειες!

Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 298€ για ένα 3ήμερο για μία οικογένεια (3-4 άτομα) στο Argo Hotel Μύκονος: 298€ για ένα 3ήμερο για μία οικογένεια (3-4 άτομα) στον Πλατύ Γιαλό. Περάστε ένα υπέροχο 3ήμερο στο πολυτελές Hotel Argo με την οικογένεια σας, σε ένα νησί που προσφέρει δεκάδες επιλογές για όλα τα γούστα και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού!
Κρήτη-Ελούντα: 368€ για ένα 6ήμερο για 2-3 άτομα σε παραδοσιακή βίλλα στην ονειρεμένη Ελούντα!

Κρήτη-Ελούντα:368€ για ένα 6ήμερο για 2-3 άτομα σε παραδοσιακή βίλλα στην ονειρεμένη Ελούντα! Χτισμένες στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στον κόλπο Μιραμπέλλου, οι παραδοσιακές βίλλες, έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά για τη δική σας ηρεμία και αρμονία. Το Cheapvillascrete προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και παρέχει την ανάλογη πολυτέλεια, ακόμη και στον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη!

Ολυμπιακή Ακτή: 168€ για ένα 6ήμερο για 2 ή 3 άτομα

Ολυμπιακή Ακτή: 168€ για ένα 6ήμερο για 2 ή 3 άτομα.Στην απέραντη αμμουδιά της Πιερίας σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον,σε φανταστική τιμή, σας προσφέρουμε μια εβδομάδα διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστη!!!!!

Μύτικας Αιτ/νίας: 79€ για 2 άτομα για 3 ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΜΚ Glaros

Μύτικας Αιτ/νίας: 79€ για 2 άτομα για 3 ημέρες με ημιδιατροφή στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΜΚ Glaros πάνω στη θάλασσα, στον παραδοσιακό γραφικό Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκάδα, την Πάλαιρο και τον Αστακό. Ιδανικό για τους ιδιοκτήτες σκαφών. Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: