Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα ... σε απίστευτες τιμές!

Κρήτη-Ελούντα: 368€ για ένα 6ήμερο για 2-3 άτομα σε παραδοσιακή βίλλα στην ονειρεμένη Ελούντα!
Κρήτη-Ελούντα:368€ για ένα 6ήμερο για 2-3 άτομα σε παραδοσιακή βίλλα στην ονειρεμένη Ελούντα! Χτισμένες στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στον κόλπο Μιραμπέλλου, οι παραδοσιακές βίλλες, έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά για τη δική σας ηρεμία και αρμονία. Το Cheapvillascrete προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και παρέχει την ανάλογη πολυτέλεια, ακόμη και στον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη!
Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios. Η Σίφνος και ειδικά τα Evdokia studios, αποτελούν το ιδανικό ορμητήριο για κάθε περιήγηση σας στο νησί,ενώ η πανοραμική θέα από τα δωμάτια, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, προσφέρει την καλύτερη αφορμή για ξεκούραση και χαλάρωση!

Σίφνος, Αρτεμώνας: 61€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αρτεμών

Σίφνος, Αρτεμώνας: 61€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αρτεμών. Ζήστε ένα μαγικό 3ήμερο στο καμάρι των Κυκλάδων με τα κάτασπρα σπίτια, τα μικρά εκκλησάκια με τους μπλε θόλους,τα οποία είναι χτισμένα σε πράσινους λόφους που οδηγούν στις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες!

Σίφνος : 58€ για την ενοικίαση αυτοκινήτου για 2 ημέρες

Μύτικας Αιτ/νίας: 79€ για 2 άτομα για 3 ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΜΚ Glaros

Μύτικας Αιτ/νίας: 79€ για 2 άτομα για 3 ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΜΚ Glaros πάνω στη θάλασσα, στον παραδοσιακό γραφικό Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκάδα, την Πάλαιρο και τον Αστακό. Ιδανικό για τους ιδιοκτήτες σκαφών. Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: