Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πιο φθηνές διακοπές δεν γίνεται.....

Άνδρος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Άνδρος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Πολύ κοντά στην Αθήνα , ένα καταπράσινο νησί, κοσμοπολίτικο και με χαρακτήρα, ιδανικός προορισμός για ένα χαλαρό και όμορφο 3ήμερο και σε τιμή ακαταμάχητη!!!
Πάρος, Παροικιά: 225€ για 5ήμερο για 2 άτομα στο Apollon Hotel σε (double ή twin δωμάτιο) δωμάτιο

Πάρος, Παροικιά: 225€ για 5ήμερο για 2 άτομα στο Apollon Hotel σε (double ή twin δωμάτιο), με πρωινό, με transfer από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Περάστε ένα μοναδικό 5ήμερο στην πανέμορφη Πάρο, ένα νησί γεμάτο γοητεία, ανεμελιά και φυσική ομορφιά, σε μία τοποθεσία μόλις 50 μέτρα από οργανωμένη πλαζ!

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios

Σίφνος, Πλατύς Γιαλός: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα Evdokia studios. Η Σίφνος και ειδικά τα Evdokia studios, αποτελούν το ιδανικό ορμητήριο για κάθε περιήγηση σας στο νησί,ενώ η πανοραμική θέα από τα δωμάτια, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, προσφέρει την καλύτερη αφορμή για ξεκούραση και χαλάρωση!

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Anna Maria Studios

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων σας περιμένει για ένα υπέροχο τριήμερο , με κολύμπι στην περίφημη Ψαρρού, διασκέδαση στην Χώρα και χαλάρωση με ρομανικά ηλιοβασιλέματα στην Μικρή Βενετία, μην το χάσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: