Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Διακοπές με αυτοκίνητο από 49€

Εύβοια, Αιδηψός: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο
Εύβοια, Αιδηψός: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για όλο τον Ιούλιο. Νιώστε την απόλυτη ευεξία στο σώμα σας και την ψυχή σας στα καταγαλάνα νερά της μεγαλύτερης λουτρόπολης!
Εύβοια, Αιδηψός: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο

Εύβοια, Αιδηψός: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για όλο τον Αύγουστο. Κάντε τις διακοπές σας στην πανέμορφη Λουτρόπολη και αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα μονό με 69€

Αρκαδία,Λεωνίδιο: 139€ για ένα 6ήμερο για 2-4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμέρισματα

Αρκαδία,Λεωνίδιο: 139€ για ένα 6ήμερο για 2-4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμέρισματα στο Stathopoulos Apartments. Αποδράστε και απολαύστε τις διακοπές σας, χαρείτε τις βόλτες σας και αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια ή τους φίλους σας, σ΄έναν πραγματικά πανέμορφο προορισμό!

Γλυκή-Θεσπρωτία: Hotel Eirini 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Γλυκή-Θεσπρωτία: Hotel Eirini 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά για να βρείτε την γαλήνη και την ομορφιά. Περάστε ένα υπέροχο 3ήμερο στο μαγευτικό τοπίο του Αχέροντα και γυρίστε ανανεωμένοι!!!!!

Κορώνη Μεσσηνίας: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα πλήρως εξοπλισμένα bungalows Marinos

Κορώνη Μεσσηνίας: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα στα πλήρως εξοπλισμένα bungalows Marinos. Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Μεσσηνίας, όπου η αγνότητα της φύσης και η ηρεμία της τοποθεσίας σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα, θα σας προσφέρουν μία απίστευτη γαλήνη!

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Giannis Village. Αποδράστε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας σε ένα μοναδικό περιβάλλον χαλάρωσης & ευεξίας με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουμε ιδανικές στιγμές διακοπών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: