Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Λευκάδα, Μήλος... οι πιο δημοφιλής προορισμοί σε καταπληκτικές τιμές!

Κεφαλονιά: 419€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα
Κεφαλονιά: 419€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, προσφορά Αυγούστου. Σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο 4* κάντε τις ομορφότερες οικογενειακές διακοπές, χαλαρώνοντας στην πισίνα ή στο ιδιωτικό σας jacuzi, πίνοντας τον καφέ σας ατενίζοντας το Ιόνιο, κολυμπώντας στις υπέροχες παραλίες του νησιού! Τιμή μοναδική!
Λευκάδα: 339€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στον όμορφο Δρυμώνα

Λευκάδα: 339€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στον όμορφο Δρυμώνα.Εξαιρετική προσφορά για οικογενειακές διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με άνετη οδική πρόσβαση, χωρίς έξοδα εισιτηρίων, διακοπές ξεκούραστες και οικονομικές για ολόκληρο το καλοκαίρι!

Μήλος: 199€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στον υπέροχο Τριοβάσαλο

Μήλος: 199€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στον υπέροχο Τριοβάσαλο.Όμορφα , άνετα δωμάτια , σε μια γραφική τοποθεσία, με πρόσβαση σε όλες τις παραλίες του νησιού, εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με μια καταπληκτική προσφορά για όλο το καλοκαίρι!

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 280€ για 3ήμερο για 2 άτομα με θέα στην καλντέρα

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 280€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε superior double room με θέα στην καλντέρα και πλούσιο πρωινό. Σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ρομαντικά σημεία της Σαντορίνης. Η θέα από το ξενοδοχείο θα σας μαγέψει! Ισχύει για όλο τον Αύγουστο.

Σαντορίνη:255€ 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα

Σαντορίνη:255€ 4ήμερο all inclusive (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα. Απολαύστε τη διαμονή σας σε super τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: