Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Φέτος πάμε Λευκάδα...

Λευκάδα:78€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε studio στους γραφικούς Καρυώτες.Σε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Λευκάδας και τις καλύτερες παραλίες, άνετα και όμορφα studio που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένεια έως και 4 ατόμων.Προσφορά Ιουλίου!
Λευκάδα:225€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε διαμέρισμα πλήρως εξοπλισμένο

Λευκάδα:225€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε διαμέρισμα πλήρως εξοπλισμένο. Απολαύστε οικογενειακές διακοπές , οικονομικά όσο ποτέ, με το πανέμορφο Ιόνιο στα πόδια σας και με όλες τις ανέσεις που έχετε και στο σπίτι σας, με μια εκπληκτική προσφορά για ολόκληρο τον Αύγουστο!

Λευκάδα: 78€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε αυτόνομο διαμέρισμα.

Λευκάδα: 78€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε αυτόνομο διαμέρισμα.Οικογενειακές και οικονομικές διακοπές για όλο τον Ιούλιο , σε ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις , άνετο ,δίπλα στην παραλία και κοντά στα σημαντικότερα σημεία της Λευκάδας!

Λευκάδα: 61€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Άγ. Νικήτα δίπλα στην παραλία Κάθισμα.

Λευκάδα: 61€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Άγ. Νικήτα. Κάντε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι!

Λευκάδα: 87€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον πανέμορφο Αγ. Νικήτα

Λευκάδα: 87€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον πανέμορφο Αγ. Νικήτα.Κάντε οικογενειακές διακοπές,οικονομικά όσο ποτέ, στο υπέροχο νησί του Ιονίου. Ιδανικό σημείο για κολύμπι, για φαγητό,δίπλα στο Κάθισμα μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού και πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας για τα ψώνια σας!

Λευκάδα:78€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πόλη της Λευκάδας.

Λευκάδα:78€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πόλη της Λευκάδας.Εξερευνήστε την πανέμορφη Λευκάδα με αφετηρία το Semiramis Hotel, κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες του νησιού και χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στην πισίνα, με απίστευτη πανοραμική θέα και δίπλα στην πόλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: