Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διαμονή σε όλη την Ελλάδα , σε καταπληκτικές τιμές, ταξιδέψτε μαζί μας!

Εκδρομή:299€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην Καλαμπάκα, Μετέωρα και Περτούλι. Μια μοναδική εκδρομή στο νομό Τρικάλων, σε τοπία απίστευτης ομορφιάς, διαμονή με πρωινό,μεταφορές από την Καλαμπάκα και περιήγηση 2 ημερών, ένα γεύμα στην ταβέρνα Νιάβη και βόλτα με άλογα!Αναχώρηση 10/08. Εκπληκτική τιμή προλάβετε!
Νάξος : 129€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα

Νάξος : 129€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα.Σε μια παραλία με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά βρίσκονται τα δωμάτια που σας προσφέρουμε. Καταπληκτική τιμή για ξεκούραση και διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο!

Κεφαλονιά: 314€ για ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο

Κεφαλονιά: 314€ για ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο με θέα το καταγάλανο Ιόνιο, μια προσφορά για ολόκληρο τον Αύγουστο για ξεχωριστές διακοπές σε τιμή καταπληκτική! Αποκτήστε την και χαλαρώστε στο πανέμορφο Ληξούρι!

Ρόδος: 535€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα all inclusive και μια εκδρομή στο Μαρμάρι

Ρόδος: 535€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα all inclusive και μια εκδρομή στο Μαρμάρι.Διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με πλήρη διατροφή, αναψυκτικά, ποτά και καφέδες και μια μοναδική ημερήσια εκδρομή στο Μαρμάρι, όλα αυτά σε μια απίστευτη τιμή! Μπορείτε να αντισταθείτε?

Σαντορίνη: 117€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στο υπέροχο Καμάρι

Σαντορίνη: 117€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στο υπέροχο Καμάρι.Σας προσφέρουμε μια απολαυστική εβδομάδα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά σε τιμή απλά απίστευτη!Αποκτήστε την τώρα και κάντε τις ομορφότερες και οικονομικότερες διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: