Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Από το Τουριστόραμα καταπληκτικές προσφορές για όλη την Ελλάδα!

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 157€ για 3ήμερο για 2-5 άτομα για τον Ιούλιο
Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 157€ για 3ήμερο για 2-5 άτομα για τον Ιούλιο. Σε μία πανέμορφη μεζονέτα με όλες τις ανέσεις για να κάνετε ευχάριστες διακοπές εσείς και η οικογένεια σας.
Νάξος: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα ,προσφορά Ιουλίου - Σεπτεμβρίου

Νάξος: 50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα ,προσφορά Ιουλίου - Σεπτεμβρίου. Μια μοναδική προσφορά για περιορισμένο αριθμό κουπονιών, μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού στα πόδια σας! Προλάβετε!

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή

Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή, προσφορά Αυγούστου. Αποκτήστε τώρα μια καταπληκτική προσφορά για μια εβδομάδα διακοπών σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, σε άνετα και καλαίσθητα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα!

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για τον Αύγουστο. Δεν είναι μόνο ο προορισμός, δεν είναι η ομορφιά του τοπίου, δεν είναι η τιμή! Είναι όλα μαζί μου κάνει αυτή την προσφορα πραγματικά υπέροχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: