Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Όλου του κόσμου οι πρόσφορες... εδώ υπάρχουν οι πιο φθηνές!

Σύρος: 85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη
Σύρος: 85€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Ερμούπολη.Μια καταπληκτική προσφορά στην αρχόντισα του Αιγαίου, την Ερμούπολη, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αφού το νησί προσφέρει εκατοντάδες δυνατότητες και επιλογές!
Πάρος: 90€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα

Πάρος: 90€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα.Το υπέροχο νησί σας περιμένει για ένα ταξιδάκι απόλυτης διασκέδασης και ηρεμίας με μια προσφορά καταπληκτική. Αποκτήστε την τώρα και αποδράστε αμέσως!

Νάξος:299€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στο υπέροχο Καστράκι

Νάξος:299€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στο υπέροχο Καστράκι.Διακοπές για όλη την οικογένεια στην καλύτερη Best Value προσφορά σε ένα πανέμορφο συγκρότημα!!!Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε οικονομικά και άνετα με τις καλύτερες παροχές!

Λευκάδα,Άγιος Νικήτας - Κάθισμα: 293€ για 6ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας - Κάθισμα: 293€ για 6ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο. Διακοπές στο νησί με τις ομοφότερες παραλίες. Μόλις λίγα μέτρα από τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Νικήτας μόνο με 293!

Σαντορίνη: 444€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για όλο τον Αύγουστο

Σαντορίνη: 444€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για όλο τον Αύγουστο. Απολαύστε τη διαμονή σας σε junior suite με πρωινό, βραδινό, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, χρήση σάουνας και τζακούζι μόλις με 444€!

Δεν υπάρχουν σχόλια: