Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Λευκάδα στο σμαράγδι του Ιονίου!

Λευκάδα: 348€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα στους γραφικούς Τσουκαλάδες
Λευκάδα: 348€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα στους γραφικούς Τσουκαλάδες,προσφορά Αυγούστου.Απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα σε ένα υπέροχο νησί , με οδική πρόσβαση και οικονομικά όσο δεν έγινε ποτέ ξανά!
Λευκάδα: 293€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα σε διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα

Λευκάδα: 293€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα σε διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα,προσφορά Αυγούστου.Μια μοναδική προσφορά για όλη την οικογένεια σε ένα πανέμορφο νησί , με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στην διάθεση σας και με όλες τις ανέσεις ώστε να μην σας λείψει τίποτα!

Λευκάδα:196€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Tesoro Hotel

Λευκάδα:196€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Tesoro Hotel. Μια καταπληκτική προσφορά, μαγικές παραλίες,πολυτελές ξενοδοχείο,απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση σε μια προσφορά με τιμή απίστευτη!

Λευκάδα: 150€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο εκπληκτικό Tesoro Hotel

Λευκάδα: 150€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο εκπληκτικό Tesoro Hotel. Μια μοναδική προσφορά για ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού, άνεση και πολυτέλεια σε μια τιμή εκπληκτική!

Λευκάδα: 119€ για ένα 4ήμερο για 6 άτομα ,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου

Λευκάδα: 119€ για ένα 4ήμερο για 6 άτομα ,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου. Μια καταπληκτική μεζονέτα,άνετη και πλήρως εξοπλισμένη σας περιμένει για ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές,αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και χαλαρώστε με θέα το Ιόνιο!

Λευκάδα : 89€ ένα 3ήμερο για 4 - 6 άτομα σε μια μεζονέτα ,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου.

Λευκάδα : 89€ ένα 3ήμερο για 4 - 6 άτομα σε μια μεζονέτα,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου.Τώρα κλείστε το δικό σας εξοχικό και κάντε διακοπές όσο μεγάλη οικογένεια κι αν έχετε ή όσο μεγάλη παρέα και να είστε, στους πανέμορφους Καρυώτες για όλο τον Ιούλιο!

Λευκάδα : 78€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στους γραφικούς Καρυώτες,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου

Λευκάδα:78€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε studio στους γραφικούς Καρυώτες.Σε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Λευκάδας και τις καλύτερες παραλίες, άνετα και όμορφα studio που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένεια έως και 4 ατόμων.Προσφορά Ιουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: