Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Για όλα τα γούστα, για κάθε budget, σε όλους τους προορισμούς!!!

Σαντορίνη: 270€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για Ιούλιο και Σεπτέμβριο
Σαντορίνη: 270€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε junior suite σε 5άστερο resort για όλο τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Πρωινό, βραδινό, ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασί στη σουίτα σας και χρήση σαούνας και τζακούζι θα κάνουν την διαμονή σας σκέτη απόλαυση!
Λευκάδα:136€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Ιωάννη

Λευκάδα:136€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Ιωάννη,προσφορά Ιουλίου. Οι καλύτερες διακοπές στην καλύτερη τιμή, ξεκούραση, ηρεμία και άνεση σε ένα πανέμορφο νησί και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες!

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για τον Αύγουστο. Δεν είναι μόνο ο προορισμός, δεν είναι η ομορφιά του τοπίου, δεν είναι η τιμή! Είναι όλα μαζί μου κάνει αυτή την προσφορα πραγματικά υπέροχη!

Λευκάδα Άγιος Νικήτας - Κάθισμα: 407€ για 8ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο

Λευκάδα Άγιος Νικήτας - Κάθισμα: 407€ για 8ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Αύγουστο. Προγραμματίστε από τώρα της διακοπές σας τον Αύγουστο στο υπέροχο νησί της Λευκάδας και επωφεληθείτε...

Νάξος:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο γραφικό Καστράκι

Νάξος:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο γραφικό Καστράκι.Απολαύστε τις διακοπές σας στο πανέμορφο νησί της Νάξου με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, τα γραφικά σοκάκια και τις πεντακάθαρες παραλίες με τα καταπράσινα νερά!Μια καταπληκτική προσφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: