Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αποκλειστικό: Ο Robert De Niro στη Σαντορίνη!

Σαντορίνη Villa Happening - €147 για 4ήμερο για 2 άτομα στο Ημεροβίγλι
Σαντορίνη Villa Happening - €147 για 4ήμερο για 2 άτομα στο Ημεροβίγλι.Σε ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά του Αιγαίου απολαύστε ρομαντικές μέρες και νύχτες στην καλντέρα και στις μοναδικές παραλίες της, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Σαντορίνη: 279€ για 6ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο

Σαντορίνη, Περίσσα: 279€ για 6ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Αύγουστο. Η μαύρη παραλία σας περιμένει να κολυμπήσετε στα γαλανά νερά της! Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε από κοντά το διάσημο ηλιοβασίλεμα?

Σαντορίνη: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο

Σαντορίνη: 49€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο σε ξενοδοχείο με πισίνα. Τέτοια προσφορά δεν έχει ξαναγίνει! Φέτος το Touristorama δεν κάνει προσφορές κάνει Δώρα...

Σαντορίνη: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Καμάρι

Σαντορίνη: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο Καμάρι.Μια μοναδική προσφορά για το πιο ατμοσφαιρικό νησί του Αιγαίου, καλντερίμια, μαγικά ηλιοβασιλέματα, μοναδικές παραλίες και όλα αυτά σε μια τιμή καταπληκτική!

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 225€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο για τον Αύγουστο

Σαντορίνη, Φηροστεφάνι: 225€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 4άστερο ξενοδοχείο για όλόκληρο τον Αύγουστο με πρωινό και κρασί στο δωμάτιο. Απολάυστε το ξεκουστό ηλιοβασίλεμα και κάντε τις βόλτες σας στα σοκάκια των Φηρών! Φέτος πάμε όλοι Σαντορίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: