Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Πάρτε το Touristorama μαζί σας όπου κι αν είστε! Ει

Μήλος:139€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα στην γραφική Ζεφυρία
Μήλος:139€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα στην γραφική Ζεφυρία. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, ιδανική για να εξερευνήσετε ολόκληρο το υπέροχο νησί, με όλες τις παραλίες της Μήλου να σας περιμένουν , μια προσφορά για όλη την οικογένεια ακαταμάχητη!
Μήλος:173€ για ένα 6ήμερο για 2άτομα στον Αδάμαντα
Μήλος:173€ για ένα 6ήμερο για 2άτομα στον Αδάμαντα,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου. Μια μοναδική προσφορά στο κέντρο της Μήλου, σε πανέμορφα δωμάτια με απίστευτη θέα, αποκτήστε την τώρα και ξεφύγετε από όλα!

Μήλος:104€ για ένα 4ήμερο για 2άτομα στον Αδάμαντα

Μήλος:104€ για ένα 4ήμερο για 2άτομα στον Αδάμαντα ,προσφορά Ιουλίου & Σεπτεμβρίου.Ένα νησί υπέροχο, με εκπληκτικές παραλίες,διασκέδαση, ιδανικό για ξεκούραση και ηρεμία. Απολαύστε τις διακοπές σας με μια πραγματικά οικονομική προσφορά!

Μήλος:69€ για ένα 3ήμερο για 2άτομα στον Αδάμαντα

Μήλος:69€ για ένα 3ήμερο για 2άτομα στον Αδάμαντα, προσφορά Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Μια καταπληκτική προσφορά για άνετες και ξεκούραστες διακοπές σε ένα νησί ρομαντικό με άπειρες δυνατότητες διασκέδασης και καταπληκτικές παραλίες!

Μήλος:206€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή

Μήλος:206€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή, προσφορά Αυγούστου. Ένα νησί υπέροχο, με εκπληκτικές παραλίες,διασκέδαση, ιδανικό για ξεκούραση και ηρεμία. Απολαύστε τις διακοπές σας με μια πραγματικά οικονομική προσφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: