Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Βουνό ή Θάλασσα?

Ελάτη Τρικάλων: 59€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό
Ελάτη Τρικάλων: 59€ για τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό στον παραδοσιακό ξενώνα Μπρίζη στο κέντρο της Ελάτης Τρικάλων. Ιδανική επιλογή για σύντομες απόδρασεις η οποία ενδείκνυται ακόμη και το καλοκαίρι, γιατί προσθέτει τα πιο φωτεινά της χρώματα και η δροσιά της αποτελεί το πιο δροσερό καταφύγιο!
Μήλος, Αδάμαντας: 199€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στον Αδάμαντα

Μήλος, Αδάμαντας: 199€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στον Αδάμαντα. Ανακαλύψτε το υπέροχο νησί με την καταπληκτική προσφορά μας. Μοναδικές παραλίες,διασκέδαση,ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένουν!

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικός προορισμός για χειμώνα και καλοκαίρι, μαγεύει με την φυσική ομορφιά του και τις δεκάδες επιλογές για διασκέδαση. Καταπληκτική προσφορά σε τιμή απλά απίστευτη!

Αίγινα: 95€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 95€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1.Πάρτε μία ανάσα δροσιάς, ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο γραφικό χωριό της Αγίας Μαρίνας και γευτείτε τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του νησιού με μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Αλόνvησος: 150€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στα Καλαμάκια

Αλόνvησος: 150€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στα Καλαμάκια. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: