Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Καλό μήνα διακοπών....

Αλόνvησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αλόννησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό,προσφορά Σεπτεμβρίου. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!
Μήλος: 99€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον Αδάμαντα

Μήλος: 99€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον Αδάμαντα.Στο υπέροχο νησί της Μήλου, με διαμονή στον Αδάμαντα, με πρόσβαση στην βραδινή ζωή αλλά και τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, σας προσφέρουμε ένα τριήμερο με καταπληκτική τιμή!

Πύργος: 130€ την ημέρα για μια πολυτελή βίλα για 2 - 8 άτομα

Πύργος: 130€ την ημέρα για μια πολυτελή βίλα για 2 - 8 άτομα. Εντελώς ξεχωριστές διακοπές , ιδιωτική πισίνα, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, η δική σας βίλα, για οικογένεια ή παρέα, ιδανικές διακοπές άνετα και χαλαρά όσο ποτέ! Προσφορά Αυγούστου - Σεπτεμβρίου!

Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:390€ για ένα 6ήμερο με πρωινό για 3 άτομα δίπλα στην θάλασσα

Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:390€ για ένα 6ήμερο με πρωινό για 3 άτομα δίπλα στην θάλασσα,προσφορά Αυγούστου.Χαλαρώστε, διασκεδάστε και ηρεμήστε σε ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο δίπλα στη Λευκάδα, με κάθε δυνατή άνεση. Μια καταπληκτική τιμή για τις πιο όμορφες διακοπές!

Λευκάδα: 132€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον όμορφο Δρυμώνα

Λευκάδα: 132€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον όμορφο Δρυμώνα. Οικογενειακές διακοπές σε ένα ήρεμο και πανέμορφο γραφικό χωριό. Εξερευνήστε ολόκληρο το νησί με αφετηρία τα όμορφα δωμάτια που σας προσφέρουμε !

Νάξος : 129€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα

Νάξος : 129€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πλάκα.Σε μια παραλία με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά βρίσκονται τα δωμάτια που σας προσφέρουμε. Καταπληκτική τιμή για ξεκούραση και διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: