Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μύτικας Αιτ/νίας: ξεχωριστή πρόταση διακοπών!

Μύτικας Αιτ/νίας : 59€ για δύο άτομα 4 ημέρες στο συγκρότημα MK Glaros
Μύτικας Αιτωλοκαρνανίας : 59€ για 2 άτομα, 4ημερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο συγκρότημα ΜΚ Glaros hotel, πάνω στη θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκάδα, την Πάλαιρο και τον Αστακό. Μοναδική προσφορά για όλο το καλοκαίρι!!!
Αίγινα: 95€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 95€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1.Πάρτε μία ανάσα δροσιάς, ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο γραφικό χωριό της Αγίας Μαρίνας και γευτείτε τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του νησιού με μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Αλόνvησος: 129€ για ένα 6ήμερο για 2 - 4 άτομα σε studio στη Στενή Βάλα

Αλόνvησος: 129€ για ένα 6ήμερο για 2 - 4 άτομα σε studio στη Στενή Βάλα.Μια μοναδική προσφορά,ένα πανέμορφο νησί σας περιμένει για ήσυχες,ξεκούρασες και διασκεδαστικές διακοπές. Καταπληκτική τιμή!

Μήλος: 229€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio στον υπέροχο Τριοβάσαλο

Μήλος: 229€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio στον υπέροχο Τριοβάσαλο.Καταπληκτική τιμή για εξοπλισμένα studio, σε μια γραφική τοποθεσία, ιδανική για να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί. Ισχύει για ολόκληρο τον Αύγουστο!

Σαντορίνη: 444€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για όλο τον Αύγουστο

Σαντορίνη: 444€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort για όλο τον Αύγουστο. Απολαύστε τη διαμονή σας σε junior suite με πρωινό, βραδινό, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, χρήση σάουνας και τζακούζι μόλις με 444€!

Δεν υπάρχουν σχόλια: