Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Θα πάτε Σαντορίνη ή Μύκονο; Δείτε προσφορές για φαγητό και ποτό!

Σαντορίνη: 16€ για φαγητό για 2 άτομα στο Καμάρι
Σαντορίνη: 16€ για φαγητό για 2 άτομα στο Καμάρι. Μαγειρευτά φαγητά , ψητά της ώρας, ορεκτικά και ολόφρεσκες σαλάτες, όλα μαγειρεμένα με τα καλύτερα υλικά και μεράκι! Καταπληκτική τιμή για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας!
Σαντορίνη: 25€ για φαγητό για 2 άτομα στο Καμάρι

Σαντορίνη: 25€ για φαγητό για 2 άτομα στο Καμάρι. Απολαύστε ολόφρεσκα ψάρια, που ψαρεύει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης καθημερινά, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με ορεκτικό και σαλάτα όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και μεράκι! Μια καταπληκτική τιμή για το γεύμα ή το δείπνο σας!

Σαντορίνη: 8€ για 2 coctail στο διάσημο Bel Air Lounge

Σαντορίνη: 8€ για 2 coctail στο διάσημο Bel Air Lounge.Απολαύστε ένα δροσερό mojito, ένα καλοκαιρινό daiquiri strawberry, μια ρομαντική margarita ή ένα δυνατό caipirinha, αν έχετε αντοχές και κέφι δοκιμάστε τα όλα, στην πανέμορφη Καλντέρα!Μια καλοκαιρινή μεθυστική προσφορά!

Μύκονος: 15€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Ανέπλωρα

Μύκονος: 15€ για ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων στο εστιατόριο Ανέπλωρα.Σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Μυκόνου, απολάυστε ελληνικά παραδοσιακά πιάτα , σε έναν καλαίσθητο χώρο , με τα χρήματα που θα δίνατε για ένα πιάτο μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: