Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Οδικά, εύκολα, φθηνά και διαθέσιμα...

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο
Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για τον Αύγουστο. Δεν είναι μόνο ο προορισμός, δεν είναι η ομορφιά του τοπίου, δεν είναι η τιμή! Είναι όλα μαζί μου κάνει αυτή την προσφορα πραγματικά υπέροχη!
Λουτρά Υπάτης:125€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα δίπλα στην ιαματική πηγή

Λουτρά Υπάτης:125€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα δίπλα στην ιαματική πηγή. Στην μοναδική οξυανθρακούχο πηγή της Ελλάδας , κάντε τα ιαματικά λουτρά σας, αναζωογονηθείτε και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες τους.Μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Καλάβρυτα:59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικός προορισμός για χειμώνα και καλοκαίρι, μαγεύει με την φυσική ομορφιά του και τις δεκάδες επιλογές για διασκέδαση. Καταπληκτική προσφορά σε τιμή απλά απίστευτη!

Λευκάδα:262€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη

Λευκάδα:262€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη, προσφορά Ιουλίου.Κάντε ήσυχες και ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε άνετα εξοπλισμένα διαμερίσματα που σας παρέχουν κάθε άνεση!

Λευκάδα:199€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη

Λευκάδα:199€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη, προσφορά Ιουλίου.Κάντε ήσυχες και ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε άνετα εξοπλισμένα διαμερίσματα που σας παρέχουν κάθε άνεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: