Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κρήτη, Ρόδο, Κω οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του καλοκαιριού με τις καλύτερες προσφορές!

Κρήτη - Χανιά: 570€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5*
Κρήτη - Χανιά: 570€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5*. Κάντε τις ομορφότερες διακοπές της ζωής σας σε ένα νησί με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και ένα ξενοδοχείο που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία!
Ρόδος: 535€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα all inclusive και μια εκδρομή στο Μαρμάρι

Ρόδος: 535€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα all inclusive και μια εκδρομή στο Μαρμάρι.Διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με πλήρη διατροφή, αναψυκτικά, ποτά και καφέδες και μια μοναδική ημερήσια εκδρομή στο Μαρμάρι, όλα αυτά σε μια απίστευτη τιμή! Μπορείτε να αντισταθείτε?

Ρόδος: 336€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα all inclusive

Ρόδος: 336€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα all inclusive. Μοναδικές διακοπές σε ένα υπέροχο νησί με ένα ακαταμάχητο πακέτο! Πλήρης διατροφή, σνακς , αναψυκτικά και ποτά , όλα σε μια τιμή τόσο οικονομική όσο ποτέ!

All inclusive 229€ Κώς 4ήμερο για 2 άτομα

All inclusive 229€ Κώς 4ήμερο για 2 άτομα (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα. Απολαύστε τη διαμονή σας σε μία μοναδική τιμή!

Κρήτη Ιεράπετρα: 229€ για 4ήμερο για 2 άτομα all inclusive σε ένα πραγματικά υπέροχο ξενοδοχείο

Κρήτη Ιεράπετρα: 229€ για 4ήμερο για 2 άτομα all inclusive σε ένα πραγματικά υπέροχο ξενοδοχείο με πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, σνακς και καφέδες. Κάντε τις διακοπές σας με ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Κρήτης. Μην το σκέφτεστε ούτε λεπτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: